Конкурс за избор на постдокторант R2 към Научна група 3.1.4. “Смарт технологии в образованието Smart Tech Edu” по ДОГОВОР ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА ИНВЕСТИЦИЯ ПО НАЦИОНАЛНИЯ ПЛАН ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И УСТОЙЧИВОСТ, ПРОЦЕДУРА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА СРЕДСТВА ОТ МЕХАНИЗМА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И УСТОЙЧИВОСТ, „Програма за ускоряване на икономическото възстановяване и трансформация чрез наука и иновации“, стълб 2 „Създаване на мрежа от изследователски висши училища в България“, BG-RRP-2.004-0001-C01, наименование „Дигитални устойчиви екосистеми – технологични решения и социални модели за устойчивост на екосистеми (ДУЕкоС)“

ОБЯВА

В изпълнение на ДОГОВОР ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА ИНВЕСТИЦИЯ ПО НАЦИОНАЛНИЯ ПЛАН ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И УСТОЙЧИВОСТ, ПРОЦЕДУРА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА СРЕДСТВА ОТ МЕХАНИЗМА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И УСТОЙЧИВОСТ, „Програма за ускоряване на икономическото възстановяване и трансформация чрез наука и иновации“, стълб 2 „Създаване на мрежа от изследователски висши училища в България“, BG-RRP-2.004-0001-C01, наименование „Дигитални устойчиви екосистеми – технологични решения и социални модели за устойчивост на екосистеми (ДУЕкоС)“, Пловдивският университет „Паисий Хилендарски“ обявява конкурс за подбор на постдокторант R2 към Научна група 3.1.4. “Смарт технологии в образованието Smart Tech Edu”.

Кратко описание на длъжността:

  1. Стандартизиране на метод за преминаване от файлов сървър към облачно съхранение на информационни масиви.
  2. Разработване на алгоритъм за автоматизирано възстановяване на предходни версии на презаписани файлове.
  3. Изследване на възможностите за възстановяване на информационни масиви използвани при Индустрия 4.0.

Минимални определени изисквания към кандидатите:

  1. Образование: висше (магистър) по природни науки, математика, информатика;
  2. Постдокторант на основен трудов договор към ПУ „Паисий Хилендарски“.

Срок за подаване на документи7 календарни дни, считано от деня, следващ датата на публикуване на обявата за конкурса.

Изборът ще бъде направен на база подадени документи.

Можете да кандидатствате, като изпратите подробна автобиография и други съпътстващи документи (диплома за магистър, списък с публикации, участие в проекти и др.) на e-mail: dkirov@uni-plovdiv.bg, в срок до 30.06.2024 г.

Лице за контакт: Дончо Киров, експерт в Отдел научноизследователска дейност.

Телефон: 032/ 261 412

Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД, и ще бъдат използвани само за целите на настоящия подбор. Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати.

Дата: 24.06.2024 г.

Гр. Пловдив